Het inmeten, tekenen, fabriceren en ter plaatse monteren van een trap vraagt vakmanschap. Wij zijn graag bereid uw persoonlijke wensen om te zetten in realiteit en al deze stappen voor u te ondernemen.

Het is ook mogelijk dat u zelf de juiste maatvoering doorgeeft en wij alleen de productie van de trap verzorgen. Keuze uit zelf afhalen of voor het bezorgen van de trap. Het opmeten van de ruimte waar de trap geplaatst moet worden is heel belangrijk. Aan de hand van deze gegevens wordt de trap getekend. Uiteraard kiest u zelf de vorm en de stijl van uw trap. Elke trap is leverbaar in een groot aantal verschillende houtsoorten en kan worden gespoten in een blanke of in een dekkende grondlaag. Als de trap met vloerbedekking wordt bekleed is het infrezen van een antislipprofiel niet nodig, maar anders kunt u kiezen uit een kunststof- of een RVS-antislipprofiel, ter verhoging van de veiligheid.

De constructie van de trap garandeert een optimale beloopbaarheid en voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Om een trap helemaal compleet te maken kunt u kiezen uit vele soorten trapleuningen, traphekjes en balustrades.

Losse traptreden:
Voor de afwerking van stalen trappen kunnen wij losse treden voor u verzorgen. Keuze uit allerlei houtsoorten. Of het nu een spiltrap of een wenteltrap is, een draaitrap of een rechte trap, de treden worden op maat gemaakt, met of zonder antislipprofiel. De treden kunnen worden gespoten in een kleurloze of een kleurlak, of in een dekkende grondverf.

Dichte trap met onderkwart en tussenbordes. (gerookt eiken) Gedetailleerde afwerking met sierlatjes aan de zijkant. Pilaarvormige balusters. Leuning in \'sleutelgat-model\' Onderkwart en tussenbordes (gerookt eiken) Gedetailleerde afwerking met sierlatjes aan de onderkant. Keldertrapje, nog in de werkplaats Korte dichte trap (vuren), bestemd voor in een kelder. Nog in de werkplaats: Korte dichte keldertrap (vuren) Open trap (vuren), net geplaatst, staat nog in de grondverf Vuren trap, afgewerkt met antislipfolie. Vuren trap (nog in de grondverf). Gebogen muurleuning, rechte balusters Dichte meranti trap met onderkwart Dichte meranti trap, bekleed met vloerbedekking Rechthoekige balusters, gebogen rechthoekige muurleuning. Dichte vuren trap met bovenkwart. Volledig bekleed met vloerbedekking Dichte vuren trap met bovenkwart, bekleed met vloerbedekking Essen open steektrap: ronde muurleuning, pilaarvormige balusters en RVS-antislipprofiel Ronde muurleuning, pilaarvormige balusters en RVS-antislipprofiel RVS-antislipprofiel Dichte meranti trap: onderkwart, rechte vierkante muurleuning en kunststof antislipprofiel Dichte meranti trap: onderkwart, rechte vierkante muurleuning en kunststof antislipprofiel Nog in de werkplaats: Dichte meranti trap: onder- en bovenkwart, hoofd- en hulpspil versierd met hou Houtsnijwerk in spil en gedetailleerde afwerking zichtkant trap. Als bloktrap afgewerkte dichte meranti keepboomtrap, rvs muurleuning. Van onderen iets breder. Zogenaamde \'bloktrap\' (keepboomtrap) Rechte meranti steektrap met tussenbordes. Rechthoekige balusters en dubbel kunststof antislipprofiel. Rechte meranti steektrap met tussenbordes. Rechthoekige balusters en dubbel kunststof antislipprofie Losstaande vuren trap: onderkwart, leuning rechts gebogen, links recht Losstaande vuren trap Losstaande vuren trap Dichte rechte steektrap, meranti Rechte ronde muurleuning (meranti), aan beide zijden. Kunststof antislipprofiel (dubbel) en rechte ronde muurleuning (meranti) Wit afgelakte open meranti trap met onder- en bovenkwart. Dubbel antislipprofiel van kunststof, licht gebogen rechthoekige (afgeronde) muurleuning.
Fotoboek trappen
Plaatsen handleuning te Harderwijk Losse eiken treden (gelamineerd) in RVS-spiltrap. Bankirai treden met dubbele antislipprofielen Losse eiken treden (gelamineerd) glad afgewerkt Volledig geprofileerde losse treden (Belinga) in RVS trap. Losse treden (Belinga) in RVS open trap Belinga treden verwerkt in een RVS trap. Over de gehele trede is antislipprofiel ingefreesd. Losse treden (Iroko) verwerkt in RVS open trap. En een ronde leuning (Iroko) Losse treden (Iroko) verwerkt in RVS open trap. En een ronde leuning (Iroko) Losse iroko treden en ronde iroko leuning, in rvs trap. Ingefreesd enkel antislipprofiel van kunststof, in losse iroko treden
Fotoboek losse treden
Het laatste nieuws
  • VACATURE: allround werkplaatstimmerman niveau 3
  • Gezocht: Allround Werkplaatstimmerman niveau 3 | 40-urige werkweek       Ons bedri...

  • Lees meer >>
Contact