Luiken

Houten luiken geven uw woning een rustieke uitstraling. Voor alle verschillende soorten luiken kunt u bij ons tere...Lees meer >>

paneelluiken Woning met paneelluiken. woning met louvre luiken louvre luik (close-up) Identiek nagemaakte grote paneelluiken
Fotoboek luiken

Houten luiken geven uw woning een rustieke uitstraling. Voor alle verschillende soorten luiken kunt u bij ons terecht, zoals de traditionele paneelluiken, louvreluiken, en binnenluiken. Maar ook uw eigen ontwerp kan worden gefabriceerd.

Luiken aan de ‘regenkant’ van het huis zijn vaak eerder aangetast door houtrot. Vaak valt dit nog te repareren, maar indien nodig kunnen wij ook uw bestaande luiken identiek namaken.

Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op voor een prijsopgave. Het definitieve inmeten vraagt vakmanschap, graag komen wij dit bij u doen.

Verberg >>

Hekwerken

Oude landhuizen en boerderijen, maar ook sommige boswegen en zandpaden maken gebruik van houten hekwerken. Het is ...Lees meer >>

Veranda met hardhouten balustrade en getoogd hardhouten sierwerk overkapping met getoogd hardhouten sierwerk getoogd hardhouten sierwerk Het nieuwe complete hek (identiek aan oude hek) Het nieuwe hek, volledig identiek aan het oude hek het nieuwe hek (linkergedeelte) oud hekwerk verroest en verrot detail het oude hek (rechtergedeelte)
Fotoboek hekwerken

Oude landhuizen en boerderijen, maar ook sommige boswegen en zandpaden maken gebruik van houten hekwerken. Het is voor ons een uitdaging om bestaande hekwerken te vervangen voor identieke exemplaren, maar ook om uw eigen ontwerp te realiseren.

Ook voor balkons of veranda's kunt u met uw eigen unieke ontwerp van een balustrade of sierhekwerk bij ons terecht. 

Verberg >>

Prefab-dakkapellen

Steeds vaker wordt gekozen voor een prefab-dakkapel. Het grote voordeel is dat deze dakkapel in één ...Lees meer >>

Het geraamte van de dakkapel, hier nog in de werkplaats. Prefab-dakkapel, klaar voor transport Prefab-dakkapel: het transport Net onder de dakkapel ziet u het gat in het grijze dak, waar de dakkapel geplaatst gaat worden. Het plaatsen van de dakkapel. De dakkapel is op de juiste plaats gezet. Nu het lood netjes afwerken en alles is weer waterdicht.
fotoboek prefab dakkapellen

Steeds vaker wordt gekozen voor een prefab-dakkapel. Het grote voordeel is dat deze dakkapel in één dag geplaatst kan worden. De totale afwerking aan de binnenkant volgt later, maar het dak is dan in elk geval weer dicht.

Niet alleen kunststof dakkapellen kunnen prefab geplaatst worden, maar ook houten dakkapellen. Het voordeel van een houten dakkapel is dat bij eventuele (storm)schade de reparatie eenvoudig uitgevoerd kan worden, terwijl een kunststof dakkapel in zijn geheel vervangen dient te worden.

Verberg >>

Hout profileren

Bij renovatieprojecten is vaak behoefte aan houten elementen in ‘oude stijl’. Te denken valt aan oude ...Lees meer >>

geprofileerd hout geprofileerd hout geprofileerd hout geprofileerde planken gestapelde geprofileerde planken geprofileerde planken Het profileren van een plank Meranti architraven
Fotoboek hout profileren

Bij renovatieprojecten is vaak behoefte aan houten elementen in ‘oude stijl’. Te denken valt aan oude boeilijsten en andere sierlijsten rondom de woning.

Ook voor nieuwbouwprojecten in ‘oude stijl’ kunt u bij ons terecht voor speciaal geprofileerd hout.

Verberg >>

Betimmeren van bedrijfsauto's

Omvallende lading in een bedrijfsbus kan al heel snel voor nare beschadigingen zorgen. Een eenvoudige betimmering ...Lees meer >>

Bedrijfsauto onbetimmerd Bedrijfsauto voorzien van betimmering en schappen
Fotoboek betimmeren van bedrijfsauto's

Omvallende lading in een bedrijfsbus kan al heel snel voor nare beschadigingen zorgen. Een eenvoudige betimmering van de zijwanden voorkomt dit. Het aanbrengen van enkele bevestigingsmogelijkheden voor spanbanden biedt al uitkomst.

Het volledig betimmeren van een bedrijfsauto biedt grote voordelen. Alles krijgt een overzichtelijke plaats. Geheel naar uw eigen wens. Er kunnen ook extra lades aangebracht worden in een ‘dubbele vloer’, waardoor de laadvloer vrij blijft.

Verberg >>

Statafels en barkrukken tuintafels tuinbanken

Ons eigen ontwerp van (klap)barkrukken, tuintafels en tuinbanken behoort ook tot onze specialisaties. Maar ook uw ...Lees meer >>

Fotoboek statafels, barkrukken, tuinmeubels

Ons eigen ontwerp van (klap)barkrukken, tuintafels en tuinbanken behoort ook tot onze specialisaties. Maar ook uw eigen ontwerp van een (tuin)tafel, bank, stoel of kruk kunnen we voor u realiseren.

Verberg >>

Sauna's

Om thuis heerlijk te kunnen ontspannen is een sauna ideaal. Van vurenhout is heel eenvoudig een goedwerkende sauna...Lees meer >>

royale sauna met banken van speciaal sauna-hout (espen) Ook op de vloer een vlonder van speciaal sauna-hout (espen) De buitenkant van de sauna is van vurenhout
Fotoboek sauna's

Om thuis heerlijk te kunnen ontspannen is een sauna ideaal. Van vurenhout is heel eenvoudig een goedwerkende sauna te realiseren. De inrichting van de sauna is van speciaal sauna-hout (Espen), omdat dit hout niet splintert en heerlijk zacht aanvoelt.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Verberg >>

Wij leveren ook kunststof kozijnen.

Als u het juiste materiaal kiest zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm. Dat is een voordeel in ons drukke bestaan ...Lees meer >>

Als u het juiste materiaal kiest zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm. Dat is een voordeel in ons drukke bestaan van alle dag.

Kunststof kozijnen geven ook een goede warmte- en geluidsisolatie. 

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Als u uw keuze heeft gemaakt leveren wij u graag de door u gewenste kunststof kozijnen.

Verberg >>

Het laatste nieuws
  • VACATURE: allround werkplaatstimmerman niveau 3
  • Gezocht: Allround Werkplaatstimmerman niveau 3 | 40-urige werkweek       Ons bedri...

  • Lees meer >>
Contact